klusjesman

Spanplafond

Wil je graag een nieuw plafond, maar zie je op tegen de overlast en de tijd die de verbouwing in beslag neemt? Kies dan voor een spanplafond, aangebracht door onze professionals. Onze vakmannen weten precies hoe ze dergelijke plafonds moeten aanbrengen, met een strak en netjes afgewerkt plafond als resultaat.

Het spanplafond biedt je veel mogelijkheden als het gaat om design, kleuren en verlichting.

Snelle plaatsing zonder overlast

Een spanplafond is een eenvoudige en snelle manier om oude plafonds te veranderen in een mooi, nieuw en strak afgewerkt plafond. Voor de plaatsing hoef je de ruimte niet leeg te maken, enkel de meubels afdekken is al voldoende om schade en vervuiling van je spullen te voorkomen. Het spanplafond spannen de experts namelijk over het oude plafond door middel van speciale klemprofielen. Er wordt niks gesloopt, waardoor er vrijwel geen rommel ontstaat en de klus snel af is. Wanneer je kiest voor een spanplafond heb je een strak plafond dat uit een geheel bestaat zonder dat je naden en kieren ziet. Ook is het een ideale oplossing wanneer je bestaande plafond erg vies is. Met Plafondwerk geniet je dus snel van je nieuwe plafond zonder dat je met de rommel achterblijft.

Mogelijkheden voor elke ruimte

Spanplafonds worden gemaakt van rekbaar kunststof die wij in veel kleuren en designs aanbieden. Zo creƫer je met een gloednieuw spanplafond in elke ruimte de sfeer die je wilt door de kleur en print van jouw keuze. Doordat het plafond van kunststof is, is het zelfs geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Een bijkomend voordeel is dat je in deze ruimtes niet bang hoeft te zijn voor vlekken, want ons spanplafond is gemakkelijk te reinigen.

Toch is een spanplafond niet voor elke ruimte geschikt, bijvoorbeeld wanneer er gerookt wordt in huis. Door de rook verkleurt het plafond sneller dan in een rookvrij huis. Ook scoort het materiaal lager op brandveiligheid dan bijvoorbeeld gipsplaten. Door de geluidsabsorberende laag zorgt een spanplafond er wel voor dat je geen last hebt van galmende ruimtes in huis.

Altijd professionele kwaliteit

Met ons grote netwerk van experts op het gebied van het plaatsen van een spanplafond bieden wij uitsluitend gediplomeerde en ervaren vakmannen aan. Welke professional je ook kiest, je plafond is altijd geplaatst met precisie en kennis van zaken. Twijfel je bij de keuze voor kleuren of designs van je spanplafond? Vraag dan meer informatie aan bij onze professionals en ze helpen je graag om de juiste keuze te maken.

spanplafond-plaatsen

Zoek je een specialist in jouw regio? Wij zijn je graag van dienst!

plafond voorbeelden

We geven je graag meer informatie over onze uitgebreide plafondwerkzaamheden en stellen ook met veel plezier een nauwkeurige offerte voor je op.